Onze taarten

Onze taarten worden dagvers gemaakt. Om er zeker van te zijn u favoriet te kunnen kopen adviseren wij u altijd te bestellen. De dagverse taartjes hebben we in een maat voor 6 personen. Van hazelnoot tot appel en van chocolade tot marsepein. Iedereen komt aan de beurt bij banketbakkerij Mastenbroek.

Ook voor de allerkleinste hebben we genoeg keuze. Ons uitgebreid kinderassortiment bevat de nieuwste en de coolste hypes. Voor ieder wat wils. Zit nou net niet het gewenste plaatje ertussen? Kunt u altijd een gewenst plaatje of foto  aanleveren of e-mailen. Houd rekening met drie werkdagen besteltijd bij deze optie. 

Voor speciale wensen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Met een voorbeeld proberen we altijd uw wensen te realiseren. Wij kunnen u goed coachen wat wel en wat niet mogelijk is. Soms is een kleur of een voorbeeld gewoon niet na te maken. We werken met natuurlijke kleurstoffen, dus u begrijpt dat gif-groen of neon-roze niet te creeren valt. Sommige voorbeelden zijn niet eens een echte taart, dan wordt er piepschuim of een kartonnen doos gebruikt om het mooi over te laten komen op de foto. Wij stellen het zeer op prijs dat al onze klanten begrijpen dat we altijd ons best doen om de taart zo dicht mogelijk te benaderen al gewenst.


Heeft u een vraag over het bestellen van bijzondere taarten en wilt u dit via de mail doen? Dan adviseren wij op de pagina: taart bestellen

het formulier met vragen aan te houden. Dit scheelt een heen en weer gemail. Voor u en ons overzichtelijk; iedereen blij!

Van IJsendijkstraat 381

1442 LB Purmerend

Telefoon: 0299 - 423714 (algemeen)

info@mastenbroek-banket.nl


Kvk 36021784

BTW NL.009852207B01   


Bestellingen: bestellingen@mastenbroek-banket.nl

Copyright @ Banketbakkerij Mastenbroek