In het filmpje zie je in een paar minuten hoe onze saucijzenbroodjes worden gemaakt. We maken gebruik van de nieuwste technologieën qua bakkerij apparatuur. Zo produceren we veel meer per uur. Want ze gaan als ‘warme broodjes’ over de toonbank. Wie had dat ongeveer 164 jaar geleden gedacht, toen de eerste vermeldingen van het saucijzenbroodje in kookboeken werden gevonden (toen je eieren nog met een j schreef ☺) bron; ‘GOEDKOOPSTE KEUKENBOEK’ UIT 1856 Onze saucijzenbroodjes worden gemaakt van premium roomboterbladerdeeg en rijkelijk gekruid kalfsgehakt. We bakken élke ochtend in alle winkels vers de saucijzenbroodjes af.
en psssst ELKE DONDERDAG 3 + 1 GRATIS
Weten jullie ook dat we verschillende verpakkingen hebben met kleine saucijzenbroodjes? Heerlijk voor bij de borrel, of straks op de kersttafel (#dikkeTIP). De saucijzenhapjes zijn zelfs in verschillende smaken. Voor meer informatie kunt u bij onze winkeldames terecht. Bestellen kan ook via onze vernieuwde webshop.