Onze bruidstaarten

De mooiste dag van uw leven, daar hoort natuurlijk een heerlijke taart bij. Wij maken onze bruidstaart zoals het hoort, gevuld met abrikozenmoes en een laagje bitterkoekjes crème, licht getrempeerd met marasquin en mooi wit afgeglaceerd. Wij kunnen uw bruidstaart verzorgen met vers fruit en verse bloemen die eventueel met uw boeket overeen komen. De prijs hiervan is afhankelijk van het aanbod fruit en bloemen in het seizoen. Een bruidstaart in hartmodel behoort tot een van de mogelijkheden: 1 laag geschikt voor 20/25 personen, 3 etages voor 35/40 personen en 4 etages voor 50/55 personen. Ons trapmodel voor 7 taarten, ongeveer 80 personen, is onze hoogste standaard. Deze bruidstaart kan uiteraard uitgebreid worden met kleine taarten als u meer gasten verwacht. Ook tot de mogelijkheden behoren onze bruidspetitfours.Wij maken uw bruidstaart geheel naar wens, in alle soorten en maten.

Neem contact met ons op via 0299-423714 of via bestellingen@mastenbroek-banket.nl


Onze traditionele opmaak:

Tegenwoordig, in de internet-tijd, krijgen we steeds meer aanvraag voor een bruidstaart "op maat". Hiernaast ziet u een paar voorbeelden. Wilt u een bruidstaart geheel naar wens neem dan contact op via bestellingen@mastenbroek-banket.nl


Stuur een afbeelding van de gewenste taart mee en alle aanvullende informatie, dan kunnen wij met u meekijken om uiteindelijk de taart geheel naar uw "smaak" te maken.

Van IJsendijkstraat 381

1442 LB Purmerend

Telefoon: 0299 - 42 37 14


info@mastenbroek-banket.nl


Kvk 36021784

BTW NL.009852207B01   


Bestellingen: bestellingen@mastenbroek-banket.nl