Nieuws

Juli is IJs maand!

In de zomermaanden (hopelijk mét zon) hebben we ervoor gekozen een thema te koppelen aan de maand. In de maand juli hebben we IJsmaand.  Loopt het water niet van uw hoofd, door de hitte? Dan in ieder geval wel in de mond!

Blijf op de hoogte!Hazelnoot/slagroomvlaai IJs

Het IJs seizoen is weer begonnen!

In onze winkel in Edam verkopen we al een jaar of 20 ijs. Daar hebben we 13 verschillende smaken die we zelf maken. Nu ook in Monnickendam en de winkels in Purmerend; liter bakken ijs in de vriestoonbank.  €7.95 voor 1 liter IJs!

Hemeltje, hemeltje...  die hazelnoot/slagroomvlaai-smaak..... Yammmm!

Griet Tol

2 februari 1935 - 25 december 2018

Zomaar ineens ben je er niet meer. Met veel verdriet maar ook terugkijkend op zoveel fijne herinneringen, geven wij kennis van het heengaan van mijn dierbare vrouw, onze zorgzame moeder, schoonmoeder en lieve oma.

Wij steunen de cacaoboeren

Wij kiezen bewust voor eerlijke producten! Fantastisch om hiervoor beloond te worden.

Makado heropend

Op 1 februari hebben we de vernieuwde winkel op het Makado-centrum heropend.

En wat is het prachtig geworden. Het is een ruime winkel geworden waar de producten goed tot hun recht komen. (en de verkoopdames ook ☺)...

Wist je dat we in deze winkel 100% led-verlichting hebben gebruikt. Voor ons is het niet alleen belangrijk om eerlijke producten te gebruiken, maar ook na te denken over de toekomst.

Nieuw spaarsysteem

Sinds 15 november 2018 hebben wij een nieuw spaarsysteem. Het verzamelen van alle kassabonnetjes heeft plaats gemaakt voor een klantenkaart. Dit spaarsysteem gaat via een kaartje van piggy. In Purmerend zijn er al een aantal winkels die meedoen. U kunt hetzelfde pasje dan gebruiken. Heeft u nog geen pasje? In de winkels helpen we u graag verder.

Feestelijke nieuwe boltaartjes

Hoe leuk zijn deze?... Nieuwe feestelijke boltaartjes. Voor ieder wat wils. 

Nu te bestellen!

Vulling van zwitserseroom met laagje framboos/bessenmousse.

€17.50

Van IJsendijkstraat 381

1442 LB Purmerend

Telefoon: 0299 - 42 37 14


info@mastenbroek-banket.nl


Kvk 36021784

BTW NL.009852207B01   


Bestellingen: bestellingen@mastenbroek-banket.nl